ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

«Λέτε Ψέματα Για Τη Ρωσσία» ! Ηχηρό Χαστούκι Στο Reuters Από Τον Υπουργό Ενέργειας Της Σ. Αραβίας

Αμπντουλαζίζ μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ. 

«Λέτε Ψέματα Για Τη Ρωσσία» ! 

Ηχηρό Χαστούκι Στο Reuters Από Τον Υπουργό Ενέργειας Της Σ. Αραβίας


«Όλα ψέματα για τη Ρωσσία»: Ο υπουργός Ενέργειας της Σαουδικής Αραβίας αποχαρακτήρισε το Reuters 

Σε συνέντευξη Τύπου του ΟΠΕΚ+, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας και υπουργός Ενέργειας της Σαουδικής Αραβίας Abdulaziz bin Salman Al Saud κατηγόρησε το Reuters ότι λέει ψέματα. Αναφέρεται από το Russia Today στις 6 Οκτωβρίου.

«Έγραψες για τη Ρωσία, ότι κάνει αυτό και εκείνο. Αλλά στην πραγματικότητα, όταν βγήκε το υλικό σας, δεν μου μίλησε κανείς από τη Ρωσία και δεν επικοινώνησα με κανέναν από τη Ρωσία. Στη συνέχεια, ξαναγράψατε ότι η Σαουδική Αραβία και η Ρωσία –μπλα μπλα μπλα– προσπαθούν να διαπραγματευτούν μια τιμή [ανά βαρέλι πετρελαίου] 100 δολαρίων. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια».  είπε ο υπουργός.

Ο Αμπντουλαζίζ μπιν Σαλμάν πρόσθεσε:

«Όλες οι κατηγορίες σας για συμπαιγνία [μας] με τη Ρωσία είναι κενές και δεν χωρούν σε κανένα πλαίσιο, μάθετε να σέβεστε και θα λάβετε ανάλογη μεταχείριση. Εν τω μεταξύ, δεν θα απαντήσω στις χαζές ερωτήσεις σας, αν θέλετε κάντε ερωτήσεις στους συναδέλφους [μου].

Όπως σημείωσε η Ρωσίδα ανατολίτισσα Maria Kicha , «τώρα ο Abdulaziz bin Salman είναι ένας πραγματικός ήρωας των αραβικών κοινωνικών δικτύων… αυτά τα πλάνα θα γίνουν ιστορικά – τουλάχιστον στη Μέση Ανατολή». Υπενθυμίζεται ότι οι χώρες του ΟΠΕΚ+ θα μειώσουν την παραγωγή πετρελαίου κατά 2 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα από τον Νοέμβριο.

Ο τέταρτος γιος του βασιλιά Σαλμάν, Αμπντουλαζίζ, πριν από το διορισμό του ως υπουργού, υπηρέτησε ως υπουργός Επικρατείας για την Ενέργεια.

Σημειώστε ότι το Reuters εκτέθηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου της Γεωργίας εναντίον της Νότιας Οσετίας το 2008, όταν χρησιμοποίησε στημένες φωτογραφίες για να αποδείξει την υποτιθέμενη «ρωσική επιθετικότητα». EAdaily

ΠΗΓΗ : https://alfeiospotamos.gr/2022/10/06/%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b5-%cf%88%ce%ad%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%cf%81%cf%89%cf%83%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%b7%cf%87%ce%b7%cf%81%cf%8c-%cf%87%ce%b1%cf%83%cf%84/


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

  Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

Post Top Ad