ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Σαμποτάζ Nord Stream (1+2). Έργο Των ΗΠΑ, Είπε Ευθέως Ένας Αμερικανός Ειδικός !! Στόχος Η Καταστροφή Της Ευρώπης !!!


Σαμποτάζ Nord Stream (1+2). 

Έργο Των ΗΠΑ, Είπε Ευθέως Ένας Αμερικανός Ειδικός !! 

Στόχος Η Καταστροφή Της Ευρώπης !!!


ΑΛΦΕΙΟΣ : Το είπε ευθέως ο Jeffrey Sachs, γνωστός Αμερικανός οικονομολόγος, διευθυντής του Earth Institute στο Πανεπιστήμιο Columbia, στις 3 Οκτωβρίου, στο τηλεοπτικό κανάλι Bloomberg. Μάλιστα επέμενε, παρά τις προσπάθειες του παρουσιαστή να τον σταματήσει !!!

Μπορούμε πλέον, να μιλάμε για τον ακήρυκτο, αλλά πραγματικό ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ που διεξάγουν οι ΗΠΑ εναντίον της Ρωσσίας, κυρίως όμως εναντίον της Ευρώπης !!!

Ήδη η Ευρώπη βιώνει την καταστροφή !!! ΕΚΤΑΚΤΟ! Να τα καταστροφικά σενάρια της ΕΕ. Είναι πλέον γεγονός.

Λέγαμε σήμερα σχετικά με την Δολιοφθορά Nord Stream (1+2). Το έγγραφο… και όλοι “δείχνουν με το δάκτυλο” τον υπαίτιο !! Στόχος η καταστροφή της Ευρώπης !!

Βλέποντας τα σχετικά για τους Nord Stream ( 1+2 ) , τονίζαμε ότι, οι υπόνοιες ότι το παραπάνω έγγραφο επιβεβαιώνεται, συμπληρώνονται και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Blinken, του πρώην γερουσιαστή από την πολιτεία της Βιρτζίνια των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Μπλακ και του Πεσκόφ. …

Άλλωστε … Οι Nord Stream ίσως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ !! Το 1982, ο Ρίγκαν ενέκρινε σχέδιο της CIA, που προκάλεσε μια τεράστια έκρηξη στον αγωγό φ/α της Σιβηρίας !!

 … όπως το 1983 σαμποτέρ της CIA για ν’ ανατρέψουν την κυβέρνηση Σαντινίστα στη Νικαράγουα ανατίναξαν υποθαλάσσιο αγωγό στο λιμάνι του Πουέρτο Σαντίνο

Κατόπιν τούτων … και με δεδομένη τη δήλωση του Πεσκόφ, ότι ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσσίας, Σεργκέι Ναρίσκιν, μίλησε για ορισμένα δεδομένα που έχουν, τα οποία «δεν είναι για δημόσια αποκάλυψη» … κι ενώ όλοι δείχνουν με το δάκτυλο τις ΗΠΑ, … ήδη έχει αρχίσει να περιλούζει κρύος ιδρώτας τους αμερικανούς !!! … Η Ρωσσία μπορεί να απαντήσει στα πυρά αν εμπλέκονται οι ΗΠΑ, λέει αμερικανός αρθρογράφος !!

…………………………………….

Έργο των Ηνωμένων Πολιτειών: είπε ένας Αμερικανός ειδικός για το σαμποτάζ στους Nord Stream 

Η καταστροφή των αγωγών φυσικού αερίου Nord Stream είναι έργο των Ηνωμένων Πολιτειών, αυτή η δήλωση έγινε την προηγούμενη μέρα, στις 3 Οκτωβρίου, στο τηλεοπτικό κανάλι Bloomberg, μεταδίδει η EAdaily

Η μετάδοση ήταν άμεση, κανείς δεν περίμενε μια τόσο τολμηρή δήλωση. Συγγραφέας του ήταν ο Jeffrey Sachs , γνωστός Αμερικανός οικονομολόγος, διευθυντής του Earth Institute στο Πανεπιστήμιο Columbia .

«Ο Nord Stream ανατινάχθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Ευρώπη βιώνει μια πολύ έντονη οικονομική ύφεση. Η απότομη πτώση της κρίσης της ζωής εκδηλώνεται και με την άνοδο των τιμών. Αλλά το κυριότερο είναι ότι η ευρωπαϊκή οικονομία είναι αυτή που υποφέρει από αυτό το μπλακ άουτ. Και τώρα, για να τελειώσει επιτέλους, καταστράφηκε ο αγωγός φυσικού αερίου Nord Stream, ο οποίος, είμαι έτοιμος να υποστηρίξω, είναι έργο των Ηνωμένων Πολιτειών, πιθανώς μαζί με την Πολωνία.  τόνισε.

Ο παρουσιαστής του Bloomberg αυτή τη στιγμή διακόπτει τον Sachs, προσπαθεί να τον σταματήσει:

«Τζεφ, Τζεφ! Πρέπει να σταματήσετε εκεί. Αυτή είναι μια μεγάλη δήλωση. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι πρόκειται για τις ΗΠΑ; Έχεις αποδείξεις;»

Ωστόσο, ο Sachs συνέχισε να επιμένει στην εκδοχή του για ενεργειακή δολιοφθορά.

«Υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις ραντάρ ότι στρατιωτικά ελικόπτερα των ΗΠΑ με έδρα το (Πολωνικό) Γκντανσκ έκαναν κύκλους πάνω από την περιοχή. Νωρίτερα υπήρξαν απειλές από τις Ηνωμένες Πολιτείες να «βάλουν ένα τέλος στο Nord Stream». Υπήρξε μια καταπληκτική δήλωση από τον υπουργό Εξωτερικών (των ΗΠΑ) Άντονι Μπλίνκεν , στην οποία επιβεβαίωσε ότι “αυτή είναι μια καταπληκτική ευκαιρία””  υπενθύμισε ο Αμερικανός ειδικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα όσα είπε «αντέρχονται στο αφήγημά μας», καθώς «στη Δύση απαγορεύεται να λέγονται τέτοια πράγματα, αλλά τα γεγονότα δείχνουν ότι σε όλο τον κόσμο με τους οποίους μιλάω πιστεύουν ότι το έκαναν οι ΗΠΑ».

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία βρίσκονται πίσω από τις εκρήξεις στους αγωγούς Nord Stream και Nord Stream 2. Αυτό, όπως αναφέρει η EADaily , δήλωσε πρώην σύμβουλος του υπουργού Άμυνας στην κυβέρνηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ , ο απόστρατος συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ .

Νωρίτερα, ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας ανακοίνωσε τα σχέδια του Λονδίνου να αποκτήσει εξειδικευμένα πλοία «για πολεμικές επιχειρήσεις στον βυθό της θάλασσας».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ανακαλύφθηκαν τέσσερις διαρροές αερίου στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream. Ο φορέας εκμετάλλευσης Nord Stream AG ανέφερε ότι στις 26 Σεπτεμβρίου, τρεις γραμμές του Nord Stream 1 και του Nord Stream 2 υπέστησαν άνευ προηγουμένου ζημιά. Αργότερα, Σουηδοί σεισμολόγοι ανακάλυψαν ότι εκείνη την ημέρα καταγράφηκαν δύο εκρήξεις στο υποθαλάσσιο τμήμα του αγωγού.

………………………………………………………………………………………

ΠΗΓΗ : https://alfeiospotamos.gr/2022/10/04/%cf%83%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%b6-nord-stream-12-%ce%ad%cf%81%ce%b3%ce%bf-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%ce%b5%ce%af%cf%80%ce%b5-%ce%b5%cf%85%ce%b8%ce%ad%cf%89%cf%82-%ce%ad/

ΔΙΣΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Υπ. Βουλευτής Ν.Πέλλας

Στοιχεία επικοινωνίας με την υποψήφια: ΤΗΛ: 6934012767- 6907463910  E/MAIL: vividiskou71@gmail.com https://diskou.blogspot.com/ https://h-b-h-h-b-h.blogspot.com/ https://web.facebook.com/vividiskou/ https://twitter.com/diskou_blogspot

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ: http://www.radioargw.gr

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB: https://www.facebook.com/esydpkm

 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC-Pn...

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m       

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

  Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

Post Top Ad