ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Το Καθοριστικό “ΟΧΙ” Του ΝΑΤΟ, Στον “Άρρωστο Ουκρανό”, Εξήγησε Και Ο Μπλίνκεν

 Εικονογράφηση: Τηλεγραφικό κανάλι του Βλαντιμίρ Ζελένσκι

Το Καθοριστικό “ΟΧΙ” Του ΝΑΤΟ, Στον “Άρρωστο Ουκρανό”, Εξήγησε Και Ο Μπλίνκεν

ΑΛΦΕΙΟΣ : «κανείς δεν θα τον πάρει στα σοβαρά» !!! “Στρίβειν δια του αρραβώνος” , την έκαναν ΟΛΟΙ με ελαφρά πηδηματάκια, λέγοντας ουσιαστικά “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε” !!!

Μετά την αίτηση του Ζελένσκι … ένας ένας τον αδειάζουν στον σκουπιδοτενεκέ !!! Πρώτος ο Στόλτενμπερκ … “Το ΝΑΤΟ δεν αποτελεί μέρος της κρίσης”. Ο Στόλτενμπεργκ απορρίπτει την άμεση ένταξη της Ουκρανίας !! …, Νέο “όχι” του ΝΑΤΟ στην αίτηση της Ουκρανίας από Annalena Baerbock: … και μετά διάφοροι άλλοι, … παρηγοριά έμειναν οι χώρες της Βαλτικής σαν πικρό φάρμακο του άρρωστου Ουκρανού !!

Το καθοριστικό “όχι” του ΝΑΤΟ, εξήγησε και ο Άντονι Μπλίνκεν εκφράζοντας την θέση και των Ηνωμένων Πολιτειών !!!

“Σε ό,τι αφορά το ΝΑΤΟ και την Ουκρανία, η θέση μας ήταν και παραμένει σαφής και η ίδια όπως ήταν. Υποστηρίζουμε πλήρως την πολιτική “ανοιχτών θυρών” του ΝΑΤΟ και τη συμμετοχή των χωρών που το φιλοδοξούν στο ΝΑΤΟ” είπε σε συνέντευξη Τύπου.

«Υπάρχει μια διαδικασία για αυτό και οι χώρες θα συνεχίσουν να ακολουθούν αυτή τη διαδικασία», πρόσθεσε ο Μπλίνκεν.

…………………

Τη δήλωση του Κιέβου για την ταχεία ένταξη στο ΝΑΤΟ «κανείς δεν θα την πάρει στα σοβαρά», είπε ο Βλαντιμίρ Τζαμπάροφ, Πρώτος Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ρωσσικής Ομοσπονδίας. Η EAdaily φιλοξενεί τη δήλωση του :

«Πρώτον», είπε ο γερουσιαστής στο ραδιόφωνο του Sputnik, «Το ΝΑΤΟ δεν δέχεται ποτέ μια εμπόλεμη χώρα στις τάξεις του. Επιπλέον, η Ουκρανία έχει συνεχείς διαφωνίες. Όπως η Ουκρανία έλεγε στην Κριμαία όλα αυτά τα οκτώ χρόνια ότι «αυτή είναι μια προσάρτηση», τώρα θα πει το ίδιο πράγμα για τα νέα ρωσσικά εδάφη. Από τη στιγμή που η Ουκρανία γίνει, ας πούμε τυχαία, μέλος του ΝΑΤΟ, τότε το ίδιο το ΝΑΤΟ έχει πρόβλημα με τη Ρωσσία. Δεδομένου ότι η Ουκρανία δεν θα εγκαταλείψει τις τρομοκρατικές ενέργειες κατά της Ρωσσίας, ωθεί έτσι το ΝΑΤΟ σε αντιπαράθεση με τη Ρωσσία. Αυτός είναι ένας ανοιχτός πόλεμος μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσσίας. Δεν είμαι σίγουρος ότι το ΝΑΤΟ χρειάζεται πραγματικά έναν πόλεμο με τη Ρωσσία».

ΠΗΓΗ :  https://alfeiospotamos.gr/2022/10/02/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%bf%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bf%cf%87%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ac%cf%81%cf%81%cf%89/

ΔΙΣΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Υπ. Βουλευτής Ν.Πέλλας

Στοιχεία επικοινωνίας με την υποψήφια: ΤΗΛ: 6934012767- 6907463910  E/MAIL: vividiskou71@gmail.com https://diskou.blogspot.com/ https://h-b-h-h-b-h.blogspot.com/ https://web.facebook.com/vividiskou/ https://twitter.com/diskou_blogspot

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ: http://www.radioargw.gr

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB: https://www.facebook.com/esydpkm

 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC-Pn...

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m       

  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

  Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

Post Top Ad