ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Πρόκληση: Γαλάζιοι υπουργοί με εκατομμύρια και πολλά δάνεια

Πόθεν Έσχες-πρόκληση: Γαλάζιοι υπουργοί με εκατομμύρια και πολλά δάνεια

Κεραμέως - Χατζηδάκης. Δύο κυβερνητικά στελέχη με ...εκθαμβωτικά Πόθεν Έσχες σε μόνιμη σύγκρουση με την κοινωνία 

Πρόκληση: Γαλάζιοι υπουργοί με εκατομμύρια και πολλά δάνεια


Διαβάζοντας όλα τα παρακάνω αντιλαμβάνεσαι Έλληνα μου την κορο'ι'δία του συστήματος, την έλλειψη Ισονομίας, Αξιοκρατίας, και γενικά την έλλειψη των αξιών και αρχών που καταπατήθηκαν σ΄αυτόν τον ιερό τόπο. Και αφού σε έφτασαν σε ένα επίπεδο απίστευτης φτωχοποίησης αύριο θα σου χτυπήσουν την πόρτα να ζητήσουν την ψήφο σου δίχως ντροπή.  Και εσύ Έλληνα μου  όταν θα  έρθει η ώρα, η στιγμή να αποφασίσεις για το μέλλον σου, για το μέλλον των παιδιών σου θα κάνεις πάλι το ίδιο λάθος, θες από συμφέρον, θες από παραπλάνηση, θες από ελπίδα για κάτι καλύτερο, θες από ελπίδα ότι εισέρχονται στα κόμματα νέα άνθρωποι, νέα μυαλά και πάλι θα τους πιστέψεις, θα τους εμπιστευτείς. 

Και κάπως έτσι θα διαβάζεις άρθρα που θα αναφέρονται στα απίστευτα εισοδήματα τους, στις απίστευτες περιουσίες τους, στις απίστευτες καταθέσεις τους ,στα υπερβολικά ακίνητα τους την στιγμή εκείνη που εσύ θα ψάχνεις για δουλειά, θα ψάχνεις χρήματα να πληρώσεις το ενοίκιο σου, θα ψάχνεις χρήματα να πληρώσεις την ΔΕΗ σου, θα ψάχνεις χρήματα να γεμίσεις το ψυγείο σου.......

Και όλο αυτό συμβαίνει γιατί σου απέκρυψαν την γνώση και σε έπεισαν ότι μόνο αυτοί είναι ικανοί να κυβερνούν αυτόν τον ιερό τόπο. Αχ!  Έλληνα μου πως το επέτρεψες να συμβεί αυτό; Δυστυχώς τα λάθη μας τα χρεώνονται οι επόμενες γενιές......

Είμαι σίγουρη ότι εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες Ελληνικές ψυχές που θέλουν το καλό της ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ, που θέλουν το καλό όλων των Ελλήνων και των νέων γενεών. Το μόνο που μένει είναι να χρησιμοποιήσουμε την νόηση  μας, να ανακαλύψουμε την χαμένη γνώση που μας στερούν αιώνες τώρα και στο τέλος μέσω της κοινής λογικής να επέλθει η ένωση μας. 

Μας κατάντησαν εγω'ι'ιστές, ατομιστές, μας διαίρεσαν, μας κομμάτιασαν ( το αποτέλεσμα των κομμάτων ) και όλο αυτό γιατί δεν βολεύει στα σχέδια τους η ένωση μας. Τρέμουν στην ιδέα της ένωσης των Ελλήνων και αυτός είναι ο μόνος λόγος που σπέρνουν καθημερινά την τρομοκρατία τους ώστε εσύ Έλληνα μου να είσαι πάντα με το κεφάλι σκυμμένο, υπακούοντας  στα ανθελληνικά σχέδια τους. Σε έκαναν να πιστέψεις ότι αυτοί και μόνο αυτοί μπορούν να σε σώσουν.

Κάπου μέσα σου όμως ελπίζεις .....  ότι δεν πάει άλλο, ότι κάτι θα γίνει, κάτι θα αλλάξει, ότι κάποιος θα έρθει να σε σώσει. Έλληνα μου αυτός ο κάποιος είσαι Ε.ΣΥ. και μόνο  Ε.ΣΥ. Ξέφυγε από τον Ανθελληνικό Πολιτικό Μονόδρομο που έχουν αιώνες χαραγμένο και ΤΟΛΜΗΣΕ.....

Έλα να γνωρίσεις την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ πάντα με ελεύθερη βούληση. Έλα να γνωρίσεις για τον πλούτο σου που χρόνια τώρα τον διαχειρίζονται ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ  μέσω  πάντα των κομμάτων.

Αν η απάντηση σου Έλληνα είναι αυτή η κλασσική που σου πλάσαραν τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ  ''Μα ο ΣΩΡΡΑΣ είναι απατεώνας'' εγώ θα σου συνιστούσα να χρησιμοποιήσεις την νόηση σου γιατί .........  κάποιοι άλλοι σε έβαλαν στα μνημόνια, κάποιοι άλλοι σου έφαγαν τα λεφτά στο χρηματιστήριο, κάποιοι άλλοι σου έκοψαν την σύνταξη σου, κάποιοι άλλοι παίζουν σήμερα με την ζωή σου και Ε.ΣΥ. το επιτρέπεις.........

ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.......

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ.

ΔΙΣΚΟΥ ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗ ΒΙΒΗ

Η δημοσιοποίηση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών προσώπων, που έγινε χθες, είναι ένα θεσμοθετημένο μέτρο διαφάνειας. Σε καιρούς όμως ακραίας ακρίβειας και ασφυκτικής συμπίεσης του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών αποκτά μια πρόσθετη πολιτική αξία. Κυρίως επειδή τα στοιχεία του δείχνουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που τα στελέχη της διαθέτουν εξαιρετικά υψηλά εισοδήματα και πολύ μεγάλο τραπεζικό δανεισμό.

Τα δεδομένα αυτά αποτυπώνονται όχι μόνον στο Πόθεν Έσχες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και σε υπουργούς που τα τελευταία 3 χρόνια έχουν έρθει πολλές φορές σε σύγκρουση με την κοινωνία αλλά το κοινό αίσθημα.
Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών προσώπων, δημοσιοποιήθηκαν για άλλη μια χρονιά «κουβαλώντας» μαζί τις παθογένειες του θεσμού από το 2003 που αρχικά νομοθετήθηκε. Με βασικότερο από όλους την αδυναμία ελέγχου της προέλευσης των χρημάτων που δηλώνονται. Για πολλοστή φορά η ίδια η επιτροπή Πόθεν Έσχες δηλώνει ότι την ευθύνη για τα ποσά που καταγράφονται στις δηλώσεις έχουν αυτοί που τις καταθέτουν μια και δεν έχει προϋπάρξει λογιστικός έλεγχος.

Πρώτο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Κωστή Χατζηδάκη. Πρόκειται για τον υπουργό Εργασίας που ήρθε σε ευθεία αντίθεση με τα συνδικάτα λόγω του νομοσχεδίου του για τις εργασιακές σχέσεις που κατήργησε το 8ωρο. Επίσης προωθώντας το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στον ΟΑΕΔ καταγγέλθηκε από την αντιπολίτευση ως συκοφάντης των ανέργων, αφού μιλούσε για επιδοτούμενους με εισόδημα δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Στο Πόθεν Έσχες του ο υπουργός Εργασίας δηλώνει ετήσιο εισόδημα 1.108.500 ευρώ, ενώ η αξία των μετοχών και των επενδύσεών του αποτιμάται στα 1.338.892 ευρώ και παράλληλα διαθέτει 27 ακίνητα.

Έτερο παράδειγμα αυτό της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως. Έχει καταγγελθεί από την αντιπολίτευση αλλά και τους φορείς της εκπαίδευσης ως μία υπουργός που με την πολιτική της (ιδίως τις περικοπές εισακτέων από τα ΑΕΙ) βάλει εναντίον της δωρεάν παιδείας, προάγοντας την ιδιωτική εκπαίδευση. Μέτρο που κατά βάση πλήττει τα χαμηλόμισθα στρώματα. Η εν λόγω υπουργός εντοπίζεται στο Πόθεν Έσχες να έχει καταθέσεις 1.394.759 ευρώ και μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος τους σε γερμανική τράπεζα, να διαθέτει 236.634 ετήσιο εισόδημα. Επίσης μετοχές αξίας 596.856 ευρώ παράλληλα με 11 ακίνητα.

Όπως προκύπτει από στα στοιχεία του Πόθεν Έσχες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πρώτος στην λίστα των μελών της κυβέρνησης με υψηλές δανειακές υποχρεώσεις. Μαζί με την σύζυγό του οφείλει 1.295.926 ευρώ σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Σε αντίστοιχη κατάσταση όμως βρίσκονται και άλλα μέλη της κυβέρνησης. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης έχει δανειακές οφειλές λίγο μικρότερες από αυτές του πρωθυπουργού, μια και χρωστά 1.234.271 ευρώ. Στα ίδια επίπεδα δανεισμού βρίσκεται και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότης Μηταράκης, μιας και οι οφειλές του σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ανέρχονται σε 1.037.237 ευρώ. Λίγο κάτω από το ένα εκατομμύριο σε οφειλές ο υφυπουργός Ανάπτυξης αρμόδιος για τις δημόσιες επενδύσεις Γιάννης Τσακίρης που χρωστά 916.176 ευρω.

Σε …χαμηλότερη κλίμακα αλλά επίσης με υψηλό δανεισμό καταγράφονται άλλα προβεβλημένα κυβερνητικά στελέχη. Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έχει οφειλόμενα υπόλοιπα 654.006 ευρώ. Πιο πίσω βρίσκεται ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με χρέη 557.758 ευρώ. Εντυπωσιακές και οι οφειλές του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που οφείλει 648.454 ευρώ.

ΠΗΓΗ: https://www.news247.gr/politiki/pothen-esches-proklisi-galazioi-ypoyrgoi-me-ekatommyria-kai-polla-daneia.9675630.html

ΔΙΣΚΟΥ ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗ ΒΙΒΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Στοιχεία επικοινωνίας με την υποψήφια: ΤΗΛ: 6934012767- 6907463910  E/MAIL: vividiskou71@gmail.com https://diskou.blogspot.com/ https://h-b-h-h-b-h.blogspot.com/ https://web.facebook.com/vividiskou/ https://twitter.com/diskou_blogspot

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ: http://www.radioargw.gr

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB: https://www.facebook.com/esydpkm

 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC-Pn...

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m              

   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

  Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

Post Top Ad