ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΩΣ ΕΔΩ..........




 ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΩΣ ΕΔΩ..........

Κόμμα ......... κομματιάζω, διαιρώ, διαλύω

Καθημερινά ζούμε απίστευτες πολιτικές καταστάσεις. Μας έχουν πείσει ότι το κάθε κόμμα θα προσφέρει μια ελπίδα για ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης, μια ελπίδα για μια καλύτερη θέση εργασίας, μια ελπίδα για καλύτερο μισθό, μια ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον τόσο για μας όσο και για τις νέες γενιές. Μας έχουν πείσει ότι όλοι αυτοί αποτελούν τον μονόδρομο της ζωής μας και κάπως έτσι μονοπωλούν τα κόμματα χιλιάδες χρόνια από την εποχή του Καποδίστρια.

Τα τελευταία χρόνια ο Ελληνικός λαός βιώνει μία στοχοποιημένη επίθεση απαξίωσης, οικονομικής εξαθλίωσης, ηθικής κατάπτωσης, λεηλασία της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και αποξένωσης από τα ιδανικά του, την γλώσσα του, τα έθιμα και τις συνήθειες του.

Αυτή η τραγική πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα μιας ανθελληνικής και προδοτικής συνεχούς πορείας του πολιτικού κατεστημένου όπως αυτή διαγράφεται στην νεότερη ιστορία του Ελληνικού Έθνους.

Από τότε μέχρι και σήμερα τα κόμματα είναι υπεύθυνα  για τα δεινά του Ελληνικού Έθνους επειδή κατάφεραν να διαιρέσουν, να κομματιάσουν και να διαλύσουν την κοινωνία μας.

Είναι υπεύθυνα γιατί όχι μόνο δεν έκαναν ποτέ το καθήκον τους για την προστασία και την προαγωγή των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών αλλά δημιούργησαν και το περιβάλλον για τη επιβολή των συνθηκών αιχμαλωσίας δέσμευσης και υποταγής σε ξένα ανθελληνικά κέντρα.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  δεν αποτελεί κόμμα αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ. Είναι ένας ανθρωποκεντρικός οργανισμός που παλεύει για την ένωση των ανθρώπων. Για την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ο άνθρωπος δεν είναι ψηφοφόρος. Τα κόμματα πήραν τον άνθρωπο και τον μετέτρεψαν σε ψηφοφόρο.

Αυτό που διαφοροποιεί την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ από τα κόμματα είναι το εξής: Δεν υπόσχεται στον λαό, ούτε τάζει " λαγούς με πετραχήλια ". Είναι ο μοναδικός φορέας ο οποίος έχει επικυρώσει, έχει σφραγίσει ότι αυτά που λέει και θα τα κάνει πράξη. 

Δεν ζητάει την εμπιστοσύνη δηλαδή να έρθει ο πολίτης να αφήσει την ψήφο του και να φύγει σαν ψηφοφόρος. Ζητάει από τον πολίτη να έρθει να συμμετέχει ως ενεργός πολίτης στην διαδικασία γιατί μόνο αυτός μπορεί και αυτός έχει απομείνει. Ζητάει από τον πολίτη να συμμετέχει όχι μόνο στην διαδικασία του εκλέγειν αλλά και του εκλέγεσθε δημοκρατικά.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΝΟΣ  ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ γιατί τους δοκιμάσαμε όλους........

ΔΙΣΚΟΥ ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗ ΒΙΒΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Στοιχεία επικοινωνίας με την υποψήφια: ΤΗΛ: 6934012767- 6907463910  E/MAIL: vividiskou71@gmail.com https://diskou.blogspot.com/ https://h-b-h-h-b-h.blogspot.com/ https://web.facebook.com/vividiskou/ https://twitter.com/diskou_blogspot

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ: http://www.radioargw.gr

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB: https://www.facebook.com/esydpkm

 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC-Pn...

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m              

   



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

  Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

Post Top Ad