ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Τούρκος πολιτικός ήρθε στην Αθήνα και άνοιξε τουρκική σημαία μπροστά στην Βουλή

Τούρκος πολιτικός άνοιξε τουρκική σημαία μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων
Τούρκος πολιτικός άνοιξε τουρκική σημαία μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων

Τούρκος πολιτικός ήρθε στην Αθήνα και άνοιξε τουρκική σημαία μπροστά στην Βουλή 

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Τούρκος πολιτικός άνοιξε την τουρκική σημαία μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων στο Σύνταγμα, λέγοντας «εμείς είμαστε εδώ».

Πρόκειται για τον Μουσταφά Σαρίγκιουλ, πρώην δήμαρχο της περιοχής Σισλί της Κωνσταντινούπολης και ηγέτη του Κόμματος Αλλαγής της Τουρκίας, το οποίο δεν εκπροσωπείταi στην τουρκική Εθνοσυνέλευση.

«Είμαι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μη ζητάς βοήθεια από την Αμερική. Ζήτα φιλία από την Τουρκία. Μητσοτάκη, πάρε το χέρι σου από τα όπλα. Ελάτε σε ειρήνη, είμαστε εδώ», ανέφερε ο Μουσταφά Σαριγκιούλ στο βίντεο που ανάρτησε στα social media, ενώ ανοίγει τη σημαία της χώρας του μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, στην πλατεία Συντάγματος.

Παρά το γεγονός ότι ο Σαρίγκιουλ δεν ανήκει στην κυβερνητική παράταξη, τα φιλοκυβερνητικά μέσα της Τουρκίας αναπαρήγαγαν το μήνυμά του στα πρωτοσέλιδά τους.

ΠΗΓΗ:   https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1327279/akraia-proklisi-toyrkos-politikos-anoixe-toyrkiki-simaia-mprosta-sti-voyli-ton-ellinon
      Τελικά στην Ελλάδα όλα επιτρέπονται. Μπάτε σκύλοι αλέστε..... Να τους χαιρόμαστε τους ανθέλληνες πολιτικούς μας οι οποίοι επιτρέπουν σε κάθε εισβολέα να  << πουλάει μαγκιές >> μέσα στην ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ.  Αυτό το έργο παίζεται χρόνια τώρα στον τόπο μας, τα κόμματα συναγωνίζονται μεταξύ τους ποιό θα προδώσει περισσότερο. Καημένη Ελλαδίτσα να σε κυβερνούσαν κάποια στιγμή Έλληνες... Άνθρωποι που να αγαπούν αυτόν τον τόπο, να σέβονται τους ανθρώπους.....
      Δυστυχώς στην Ελλάδα μας ο πολίτης καλείται να ζήσει σε ένα πλήρως ανασφαλές περιβάλλον διότι ο κρατικός μηχανισμός δεν φρόντισε να ασφαλίσει την σωματική ακεραιότητα των πολιτών, της οικονομίας, δεν φρόντισε να στήσει ένα πλήρως υγειονομικό σύστημα, δεν φρόντισε να ασφαλίσει τα σύνορα μας, δεν φρόντισε να προστατεύσει την παραγωγή και την μεταποίηση πρώτων υλών, δεν φρόντισε να θέσει όρια σε μια πραγματική εξωτερική πολιτική, παράγει συνεχώς δυναστευτικούς νόμους για τους πολίτες και φυσικά δεν έχει φροντίσει να καθαρίσει την πολιτεία μας από εγκληματικές δραστηριότητες με αυστηρά και απόλυτα μέτρα.  
       Άρα ο πολίτης μπορεί να χτυπηθεί από πολλές πλευρές και όλα τα παραπάνω καθιστούν το περιβάλλον του ΑΝΑΣΦΑΛΕΣ....
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ .......... γιατί τους δοκιμάσαμε όλους.

ΔΙΣΚΟΥ ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗ ΒΙΒΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Στοιχεία επικοινωνίας με την υποψήφια: ΤΗΛ: 6934012767- 6907463910  E/MAIL: vividiskou71@gmail.com https://diskou.blogspot.com/ https://h-b-h-h-b-h.blogspot.com/ https://web.facebook.com/vividiskou/ https://twitter.com/diskou_blogspot

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ: http://www.radioargw.gr

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB: https://www.facebook.com/esydpkm

 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC-Pn...

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m              

   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

  Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

Post Top Ad