ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Έγκλημα ΟΣΕ. “Είχε Κοπεί Το Καλώδιο Ηλεκτροδότησης” (Vid) Δήλωση Επιβάτη Της IC 56 Που Είχε Αναχωρήσει Από Αθήνα Την 28-2-2023/Ω: 13.22

 

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σε κρίσιμη κατάσταση 6 τραυματίες – Γονείς ψάχνουν τα παιδιά τους σε νοσοκομεία | LiFO

Έγκλημα ΟΣΕ. “Είχε Κοπεί Το Καλώδιο Ηλεκτροδότησης” (Vid) Δήλωση Επιβάτη Της IC 56 Που Είχε Αναχωρήσει Από Αθήνα Την 28-2-2023/Ω: 13.22

Συγκλονιστικά είναι τα όσα δήλωσε την 1-3-2023 στην ΕΡΤ ο Ιωάννης Μανωλόπουλος, επιβάτης στην προηγούμενη αμαξοστοιχία 56, που είχε αναχωρήσει από Αθήνα στις 13.22 με ώρα άφιξης (δεν έφτασε ποτέ) στη Θεσσαλονίκη στις 17.35, ο οποίος μιλώντας στις «Συνδέσεις» αποκάλυψε ότι είχε κοπεί το καλώδιο ηλεκτροδότησης στο Παλαιοφάρσαλο και από εκεί τους πήραν με λεωφορεία για Θεσσαλονίκη. Η αμαξοστοιχία 56 έμεινε στο Παλαιοφάρσαλο.

Στην εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου, στις 7-3-2023ειπώθηκε ξεκάθαρα (βίντεο, λεπτό 23.53) , ότι η επιβατική αμαξοστοιχία Νο. 62 κινούνταν στη γραμμή καθόδου (Θεσσαλονίκη-Αθήνα), από τo Λιανοκλάδι τουλάχιστον !! Αυτό συνέβαινε διότι, όπως δήλωσε ο πρώην διευθυντής ασφαλείας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κάποιοι Ρομά είχαν κόψει την ηλεκτροκίνηση στη γραμμή ανόδου !!

……………………….

Ακούστε καλά στο βίντεο από το 0.30 λεπτό … τις συνομιλίες μεταξύ του σταθμάρχη Λάρισας και του ρυθμιστή κυκλοφορίας …

………………………………

Κι εδώ έχουμε την αποκάλυψη στην εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου, στις 14-3-2023 !! Ακούστε με προσοχή τι λέγεται από το 7.32 λεπτό μέχρι το 15.46 λεπτό …

…………………………..

Και εδώ γεννάται το μεγάλο ερώτημα: Αν από το Λιανοκλάδι μέχρι τη Λάρισα δεν υπήρχε ηλεκτροκίνηση στη γραμμή ανόδου και αναγκαστικά οι ηλεκτρικές αμαξοστοιχίες ανέβαιναν προς Θεσσαλονίκη από τη γραμμή καθόδου (ανάποδα) , μπορούσε η επίμαχη γραμμή ανόδου από Λάρισα έως Θεσσαλονίκη να είχε ηλεκτροκίνηση ;; Ακούσαμε τον ρυθμιστή κυκλοφορίας να λέει ότι το “σωληνάδικο” μπορούσε να μπει στη γραμμή ανόδου γιατί είναι ντίζελ !!

Τελικά είχε ρεύμα η γραμμή ανόδου από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη ;; Γιατί κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό ;;;

……………………….

ΙΙ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0. Επιτροπή συγκρότησης Ειδικού δικαστηρίου που καλείται να αποδώσει άμεσα δικαιοσύνη στα αποτελέσματα των Επιτροπών ελέγχου επί όλων των σημαντικών θεμάτων της Πολιτείας και θα επιβάλλει τις ανάλογες ποινές που θα αποφασιστεί. Η Επιτροπή Συγκρότησης έχει χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών από την κατάθεση των νομοσχεδίων για την σύσταση του Ειδικού Δικαστηρίου.
2.0. Επιτροπή ελέγχου για το Δικαστικό Σώμα:
2.1. Επιτροπή ελέγχου όλων των Δικαστικών λειτουργών για τη μέχρι τώρα δράση και λειτουργία τους.
2.2. Εντατικά σεμινάρια για την εμπέδωση του ρόλου του Δικαστικού λειτουργού.
2.3. Εντατικά σεμινάρια για εφαρμογή της διορθωτικής, της διανεμητικής και της εθιμικής δικαιοσύνης.
3.0. Το Πειθαρχικό Σώμα, είναι ανεξάρτητο σώμα για να μπορεί αμερόληπτα να διενεργεί ελέγχους, γνωματεύσεις, να επιμελείται θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης.
4.0. Οι επιτροπές πειθαρχικού θα εποπτεύσουν και θα συντονίσουν με κάθε διαφάνεια όλες τις πράξεις και σε κοινή δημόσια θέα.
5.0. Επιτροπή Δικαίου, η οποία θα ενεργεί αυτόνομα και θα εποπτεύει τη λειτουργία ολόκληρης της διακυβέρνησης.
6.0. Οι Επιτροπές θα απαρτίζονται από ανεξάρτητους νομικούς συμβούλους, δικαστικούς, εισαγγελείς, επόπτες, οικονομολόγους κ.α. καθώς και θα μπορούν να συμβουλεύονται οιονδήποτε κρίνουν αναγκαίο για τη διεκπεραίωση της πράξης.
7.0. Αφού περατωθεί η έρευνα των εμπειρογνωμόνων όπως πιο πάνω περιγράφεται και σημειωθούν αξιόποινα παραπτώματα από τα εμπλεκόμενα μέρη, δηλ. από τους ασκούντες δημόσιο αξίωμα (ακόμα και για τους μη εν ενεργεία ) καθώς και οι σχετικοί σύμβουλοι πάσης μορφής, κράτη, τράπεζες κ.ο.κ., οι επιτροπές πειθαρχικού θα αναλάβουν να συντάξουν την ανάλογη δικογραφία, θα συντονίσουν, εκτελέσουν καθώς και θα εποπτεύσουν τη διαδικασία εκδίκασης από το Ειδικό Δικαστικό σώμα και θα εποπτεύσουν την υλοποίηση των αποφάσεων εντός χρονικού πλαισίου που θα τεθεί στην πορεία.
8.0. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις του ειδικού δικαστηρίου θα είναι άμεσα εκτελεστέες.

ΔΙΣΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Υπ. Βουλευτής Ν.Πέλλας

Στοιχεία επικοινωνίας με την υποψήφια: ΤΗΛ: 6934012767- 6907463910  E/MAIL: vividiskou71@gmail.com https://diskou.blogspot.com/ https://h-b-h-h-b-h.blogspot.com/ https://web.facebook.com/vividiskou/ https://twitter.com/diskou_blogspot

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ: http://www.radioargw.gr

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB: https://www.facebook.com/esydpkm

 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC-Pn...

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m       

  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

  Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

Post Top Ad