ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Το Πλοίο Πιάστηκε Με 850 Κιλά Κοκαΐνης Αξίας €150 Εκ. Δεν Έχουν Σχέση Δηλώνουν, Η Εταιρεία, Η Νέα Δημοκρατία Και Το “Πρώτο Θέμα” !!

Το Πλοίο Πιάστηκε Με 850 Κιλά Κοκαΐνης Αξίας €150 Εκ. Δεν Έχουν Σχέση Δηλώνουν, Η Εταιρεία, Η Νέα Δημοκρατία Και Το “Πρώτο Θέμα” !!


ΑΛΦΕΙΟΣ : Πριν αλέκτωρ λαλήσει … TradeWinds: Πιάστηκε στη Βενετία πλοίο Έλληνα μεγαλοεφοπλιστή με 850 κιλά κοκαΐνης … ξαφνιαστήκαμε, η αλήθεια είναι, από τις δηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας και του δημοσιογραφικού ομίλου “Πρώτο Θέμα” !!

Εντάξει η δήλωση της ναυτιλιακής εταιρείας, έχει μια λογική … Laskaridis Shipping για το φορτίο με την κοκαΐνη: “Δεν έχουμε σχέση, βρέθηκε σε μέρος προσβάσιμο από δύτες”

Αλλά … ο λόγος γι΄αυτή τη δήλωση ;; Νέα Δημοκρατία: Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του δεν έχουν καμία σχέση με τον Παναγιώτη Λασκαρίδη

Όπως και γι’ αυτή ;; Πρώτο Θέμα: “Ουδεμία χρηματοδοτική ή άλλη σχέση με τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη”

Στα καφενεία της επαρχίας, όταν ακούγονται τέτοιες ειδήσεις, πετάγονται οι μόνιμοι καφενόβιοι ξερόλες και εκστομίζουν ανεύθυνα τη λαϊκή παροιμία : “όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται” !! Και πράγματι, στο διπλανό καφενείο, μόλις το άκουσαν, αυτό είπαν !!! Άντε τώρα να τους εξηγήσεις …

 Μια ακόμα ιστορία από τις πολλές στο διάβα του χρόνου, για τους … “υπεράνω του νόμου” …
……………..
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TradeWinds το πλοίο ανήκει στην εταιρία Laskaridis Shipping.

Οι ιταλικές αρχές εντόπισαν κοκαΐνη αξίας 150 εκατομμυρίων ευρώ κρυμμένη σε ένα εμπορικό πλοίο bulker της εταιρίας Laskaridis Shipping στη Βενετία. Δημοσίευμα του TradeWinds που αποκαλύπτει και την είδηση, δείχνει πλάνα από ελικόπτερο την ώρα που πλοία του τελωνείου περιβάλλουν το ελληνόκτητο πλοίο Atlas.

Στο πλοίο με σημαία Λιβερίας εστάλησαν στη συνέχεια δύτες για να το επιθεωρήσουν. Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών τυλιγμένων σε μαύρο πλαστικό.

Η Ιταλική Οικονομική Αστυνομία αναφέρει ότι η κοκαΐνη ήταν κρυμμένη μέσα σε αγωγούς αερισμού. Συνολικά βρέθηκαν 570 δέματα, βάρους 850 κιλών.

Το σκάφος υποβλήθηκε σε περαιτέρω έλεγχο χθες, Πέμπτη.

Κανένας από τους ναυτικούς στο πλοίο δεν έχει συλληφθεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το πλοίο παρέμεινε αγκυροβολημένο στη Βενετία το πρωί της Παρασκευής. Είχε αναχωρήσει από το Santos στη Βραζιλία στις 23 Μαρτίου και έφτασε στη Βενετία στις 17 Απριλίου.

Τα εμπορικά πλοία είναι συνήθως στόχος λαθρεμπορίου ναρκωτικών, αλλά και άλλα πλοία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από τα καρτέλ εν αγνοία πλοιοκτητών και ναυτικών.

Τον περασμένο μήνα, η Europol δήλωσε ότι περισσότεροι από 200 τόνοι κοκαΐνης έχουν μεταφερθεί μέσω των δύο πιο πολυσύχναστων λιμανιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης από εγκληματικές συμμορίες, που εξασφάλισαν μοναδικούς κωδικούς εμπορευματοκιβωτίων από πληροφοριοδότες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη τακτική ολοένα και αυξάνεται από το 2018.

Τα καρτέλ ναρκωτικών πληρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε διεφθαρμένους εμπλεκόμενους για να παραδώσουν τα μοναδικά στοιχεία ενός κοντέινερ που εκχωρείται μόλις γίνει η πληρωμή για τη μεταφορά.

ΠΗΓΗ: https://alfeiospotamos.gr/2023/04/21/tradewinds-%cf%80%ce%b9%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b2%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%bf%ce%af%ce%bf-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b1-%ce%bc/

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

  Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

Post Top Ad