ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ....


Τσίπρας: Στόχος να είμαστε πρώτοι με διαφορά από τη ΝΔ
«Ποτέ δεν ήμασταν τόσο έτοιμοι. Γιατί στην αποφασιστικότητά μας να βάλουμε την Ελλάδα σε ένα δρόμο δικαιοσύνης και προόδου, έχει προστεθεί ένα σημαντικό πολιτικό μέγεθος: Η εμπειρία μας, θετική και αρνητική, από τη διακυβέρνηση»
                               ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΝΤΡΕΣ 
                   ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ....

«Πρώτοι με διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία» θέλουν να είναι στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως τονίζει ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «αυτή είναι η μοναδική δυνατότητα για πολιτική αλλαγή».

Διότι, προσθέτει, αν η ΝΔ έρθει πρώτη «όλο το οικονομικό κατεστημένο που, σε αντίθεση με τη πλειοψηφία της κοινωνίας, ευνοείται από μια κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα ρίξει όλο του το βάρος προκειμένου να υπάρξει και νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογραμμίζει ότι «συνεπώς μόνο με καθαρή πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ και ισχυρή εντολή από τους ψηφοφόρους για πολιτική αλλαγή μπορούμε να έχουμε προοδευτική κυβέρνηση. Και μάλιστα από τις πρώτες εκλογές».

ΠΗΓΗ:  https://www.cnn.gr/politiki/story/317877/tsipras-stoxos-na-eimaste-protoi-me-diafora-apo-ti-nd

           Χρόνια προσπαθούν να μας πείσουν οι δήθεν αντίπαλοι ότι αγωνίζονται για το καλό μας. Έχουν αποδείξει περίτρανα ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο λαός να παραμείνει διαμελισμένος, κομματιασμένος, διαιρεμένος ώστε όλοι αυτοί ανθέλληνες να εκτελούν τα σχέδια των ανθελληνικών ξένων δυνάμεων σκοτώνοντας καθημερινά τον λαό, την πολιτεία, την οικογένεια τον ίδιο τον άνθρωπο. Συναγωνίζονται ποιος  θα κατακτήσει την πρωτιά για να εκτελέσει τα ήδη προγραμματισμένα σχέδια των ξένων. 

           Ο ανθέλληνας Τσίπρας υπογραμμίζει  πως «αυτή είναι η μοναδική δυνατότητα για πολιτική αλλαγή». Τι θέλει να μας πει ο ποιητής; Ξέχασε μάλλον ότι ο γνήσιος  Έλληνας δεν ξεχνά.....την κωλοτούμπα του ΝΑΙ  και του ΟΧΙ, το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και σήμερα τολμάει να μιλάει για μια πραγματική πολιτική αλλαγή. ΝΡΟΠΗ δεν υπάρχει; όπως λέει και ο λαός  << τσίπα δεν έχει πάνω του; >> και αφού δεν έχει ούτε τσίπα ούτε ντροπή αναζητά  με πάθος ξανά την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών ώστε να συνεχίσει την καταστροφική πορεία που έχουν χαράξει οι ξένες δυνάμεις για την πατρίδα μας ΕΛΛΑΣ.

            Όσοι τους έχουν αντιληφθεί ας παλέψουν για την ένωση του Έθνους μας. Μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να τους πετάξουμε έξω από την ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ. 

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΙΣΚΟΥ ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗ ΒΙΒΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Στοιχεία επικοινωνίας με την υποψήφια: ΤΗΛ: 6934012767- 6907463910  E/MAIL: vividiskou71@gmail.com https://diskou.blogspot.com/ https://h-b-h-h-b-h.blogspot.com/ https://web.facebook.com/vividiskou/ https://twitter.com/diskou_blogspot

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ: http://www.radioargw.gr

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB: https://www.facebook.com/esydpkm

 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC-Pn...

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m              

   


           

            


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

  Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

Post Top Ad