ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

This Sacred Ellanio Text, written by Artemis Sorras during his imprisonment in Korydallos prison, is a Text of sacred knowledge containing all the information about our Cosmos whose cosmic code is the number 600 “Six Hundred”. #thiswacredellaniotext #a rtemissorras. Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600

  This Sacred Ellanio Text, written by Artemis Sorras during his imprisonment in Korydallos prison, is a Text of sacred knowledge containing all the information about our Cosmos whose cosmic code is the number 600 “Six Hundred”.

 #thiswacredellaniotext #a rtemissorras.

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600

Αυτό το Ιερό Κείμενο του Ελληνικού, που γράφτηκε από την Άρτεμις Σόρας κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του στη φυλακή Κορυδαλλού, είναι ένα κείμενο ιερών γνώσεων που περιέχει όλες τις πληροφορίες για τον Κόσμο μας, του οποίου ο κοσμικός κώδικας είναι ο αριθμός 600 «Έξι Εκατό».

Τι είναι το Cosmos 600 μας; Είναι η Ολότητα που περιέχει σύμπαν, άπειρους του Άπειρου, σύμπαντα, γαλαξίες, ηλιακά συστήματα, πλανήτες καθώς και ολόκληρο το δημιουργικό περιβάλλον και τη φύση όπου οι άνθρωποι θα δημιουργήσουν με τις 12 Αξίες τους: Λογική, Ελευθερία, Αρετή, Δικαιοσύνη, Ισότητα, Αφθονία, Αλήθεια, Αρμονία, Αισθητική, Αξία, Ευδαιμονία και Γνωρίστε τον εαυτό σας.

Μέσα από τις σελίδες αυτού του κειμένου, βλέπουμε τη δομή της Cosmos μας 600, το οποίο αποτελείται από 12 pentahedron πυραμίδες που είναι ενωμένοι δεξιά στο 13 χιλ  σημείο ενότητας και το κέντρο της Cosmos μας 600, δημιουργώντας δωδεκάεδρο την ίδρυσή της.

Η Artemis Sorras παρουσιάζει τη μεγαλοπρέπεια του Cosmos 600 μας με πολλά γεωμετρικά σχήματα και αναλύσεις, που χαρακτηρίζονται από μαθηματική ακρίβεια. Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα όταν μας εισάγει στις 600 πύλες του Κόσμου μας που δημιουργούν άπειρες συνθέσεις κοσμικών συχνοτήτων, οι οποίες συμμετέχουν όλοι στη δομή και τη δημιουργία απολύτως οτιδήποτε.

Καθώς συνεχίζουμε, αντιλαμβανόμαστε το αριθμητικό και γεωμετρικό μεγαλείο της Δημιουργίας μας, μέσω των 27 συμβόλων του Ethereal Script μας, καθώς και του θεμελιώδους «Α-αριθμητικού» των 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 που είναι ο «ρυθμός» της αρχής (Άλφα) και του τέλους (Ωμέγα), αλλά και του τέλους και της έναρξης ενός δημιουργικού κύκλου του Άπειρου, όπου όλα δημιουργούνται τέλεια με καθολικούς νόμους και όρκοι. Όλα είναι ασφαλή και προστατευμένα μέσα στην Αθανασία του άπειρου Κόσμου μας.

Όλα αυτά έχουν δημιουργηθεί για το Διαμάντι, το «Κόσμημα όλων των Κοσμοσών» - τον Άνθρωπο, του οποίου το Σώμα (Σώμα) είναι δομημένο από 12 μέρη, ακριβώς όπως το Cosmos 600 με τη σύνθεση του δωδεκαέδρου. Κατά συνέπεια, συνειδητοποιούμε με τα μάτια του Νους μας ότι είμαστε ο Κόσμος 600, και κάθε φορά που κοιτάζουμε μέσα στον κοσμικό καθρέφτη της Δημιουργίας, βλέπουμε τον Κόσμο μας 600. Όλα αντανακλώνται με τελειότητα, όπου ο Δημιουργός αναγνωρίζει τη δημιουργία του (Άνθρωπος) και η δημιουργία αναγνωρίζει τον Δημιουργό της, όπου και οι δύο γίνονται ένα και το ίδιο. 

Το μόνο που ζητάει ο συγγραφέας αυτού του Ιερού Κειμένου από όλους μας είναι να θυμόμαστε ποιοι πραγματικά είμαστε και να υποστηρίξουμε την αλήθεια της Δημιουργίας, της ζωής και της ύπαρξής μας στο Άπειρο του Κόσμου μας 600. Μέσω της παρατήρησης ( -α-sis / ΘΕ-Α-ΣΗ) του Κόσμου μας, θα αποκαταστήσουμε τη σωστή θέση μας (The-sis / ΘΕΣΗ) μέσα στο μεγαλείο του, ανεβαίνοντας προς το Θείο (The-o-sis / ΘΕ-Ω-ΣΗ) των Άλφα - Ωμέγα Δημιουργία, Θεογονία και 12 Δημιουργοί: Δία, Ήρα, Άρτεμις, Αθηνά, Ερμής, Δήμητρα, Απόλλωνα, Ήφαιστος, Αφροδίτη, Άρες, Εστία και Ποσειδώνας.

ΣΕΛΙΔΕΣ

844

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

  Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

Post Top Ad