ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!


ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ 

ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!


Αυτά που δεν θα σάς πουν ποτέ τα συστημικά ΜΜΕ
7.400 ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ"!..
Ο αριθμός αυτός προσδιορίζεται αναλογικά για την Ελλάδα, με βάση έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ αναφορικά με το πόσοι θάνατοι προκαλούνται στον πληθυσμό (από εμφράγματα, εγκεφαλικά κλπ) για κάθε 1% αύξησης τής ανεργίας.
Συγκεκριμένα, η εν λόγω έρευνα, που είχε πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ το 1980 - όταν ο πληθυσμός ήταν κατά μέσο όρο νεότερος, άρα και ανθεκτικότερος -
(μπορείτε να την δείτε στο παραπάνω βίντεο περίπου 6 λεπτών:

επισημαίνει πως κάθε αύξηση 1% τής ανεργίας προκαλεί (με βάση τον πληθυσμό στις Ηνωμένες Πολιτείες, που είναι 250 εκατ.):
- 37.000 θανάτους (εμφράγματα κ.α.).
- 4.000 φυλακίσεις από την έξαρση τής παραβατικότητας λόγω φτώχειας.
- 3.300 εγκλεισμούς σε ψυχιατρικά ιδρύματα.
Αν τούς παραπάνω αριθμούς τούς διαιρέσουμε με το 25 (καθώς ο πληθυσμός των ΗΠΑ είναι 25πλάσιος από αυτόν τής Ελλάδας), προκύπτουν, αντίστοιχα, τα εξής στοιχεία για την πατρίδα μας:
- 1.480 θάνατοι.
- 160 φυλακίσεις.
- 132 εγκλεισμοί σε ψυχιατρεία.
Με δεδομένο ότι αρμόδιοι φορείς τής διακυβέρνησης έχουν ερευνήσει και αποφανθεί μετά την καραντίνα ότι η (επίσημη) ανεργία στην Ελλάδα θα εκτοξευθεί από το 18% στο 23%, δηλαδή κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες, οι προαναφερθέντες αριθμοί γίνονται ακόμη τραγικότεροι όταν πενταπλασιαστούν:
- 7.400 θάνατοι!
- 800 φυλακίσεις!
- 660 συμπατριώτες μας θα έγκλειστουν σε ψυχιατρεία!
Σήμερα έχουμε περίπου 190 θανάτους από τον κορωνοϊό, εκ των οποίων πολλοί είναι ψευδώς καταγεγραμμένοι ως τέτοιοι, σύμφωνα με την γνωστή κυνική ομολογία Τσιόδρα!
Ο αριθμός των θανάτων από την άνοδο τής ανεργίας (7.400) ξεπερνά ακόμη και το υποθετικό έωλο ψευτοσενάριο τού Τσιόδρα ότι αν δεν λαμβάνονταν καθόλου μέτρα θα είχαμε 5.500 θανάτους από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα!
(Κάνεις δεν τούς είπε να μην ληφθούν καθόλου μέτρα. Ολική καραντίνα για 2 μήνες ΔΕΝ έπρεπε να γίνει, όπως υπογραμμίζουν επιστήμονες ανώτεροι τού Τσιόδρα.
Ετοιμάζουν μάλιστα και νέα καραντίνα για το Φθινόπωρο!..).
Και όλα αυτά ισχύουν για την ανεργία που καταγράφεται.
Όταν προσθέσουμε και την μη καταγεγραμμένη ανεργία, διαπιστώνουμε το μέγεθος τού εγκλήματος που έχει συντελεστεί από τον Τσιόδρα και την παρέα του, με την αμέριστη πολιτική ενθάρρυνση (αν όχι καθοδήγηση) τής κυβέρνησης...


ΠΗΓΗ : GLOBAL-NEWS GR//// Θανάσης Γκόρδης

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.eurovouli.gr ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB: https://www.facebook.com/esydpkm ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC-Pn... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8...


1 σχόλιο:

Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

  Εκλογές 2023: Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών

Post Top Ad